Kantoor en atelier: Zuidoosterlaan 4 - 5263 AM Vught
+31 (0) 6 23 33 91 72

Pakje Kunst brengt kunst dichterbij

Vicky Van Der PlasglaswerkPakje Kunst brengt kunst dichterbij

Sinds 12 februari 2017 is Den Bosch officieel een Pakje Kunst automaat rijker. Voor 4 euro trek je een pakje ter grootte van een pakje sigaretten, met daarin een kunst item van een van de deelnemende kunstenaars uit de regio. By Vic glaskunst doet ook mee aan dit geweldige initiatief.

De automaat met daarin telkens 75 pakjes hangt in boekhandel Adr. Heinen in de Bossche Binnenstad. De automaat wordt continu bijgevuld met nieuw werk, dus je komt nooit voor niets. Wie er wat in de pakjes deed is geheim. Maar om je een idee te geven, post ik hierbij één foto van zo’n pakje en één van de kunstwerkjes die ik er in deed. Bij elk werkje zit een kort CV of een omschrijving van de deelnemende kunstenaar, zodat je thuis kunt opzoeken welk werk die persoon nog meer maakt.

Vind je wat in het pakje zit niet leuk of spreekt het je niet aan? Dan geef je het pakje gewoon cadeau aan iemand anders. Of je wacht totdat de organisatoren een ruilbeurs organiseren.

Pakje Kunst Den Bosch heeft nog geen eigen site. De initiatiefnemer wel: www.pakjekunst.com  Daar vind je meer informatie over dit geweldige initiatief.